2021 Conference Schedule – Text Version

Master Schedule

Friday April 16

16:30 - 18:30Mix And Mingle: Networking Sessions By Region And AfninityResources Fair
18:30 - 20:30Opening Session

Saturday April 17

Workshops

Networking Roundtables

Resources Fair

Parent Track

9:00 - 9:45Movement And Mindfulness Classes9:15 - Family Class
Break - 15 Min
10:00 - 11:15Opening Keynote
Break - 15 Min
11:30 - 13:30Workshop BreakoutsResources Fair
11:30 - 15:30
11:30 - Family Class
BreakNetworking Brownbags13:00 - Parent Workshop
14:30-15:15Movement Class
15:30 - 16:30KeynoteKeynote/Parent Workshop
Break - 15 Min
16:45 - 18:00Workshop BreakoutsNetworking RoundtablesResources Fair
16:45-18:00
17:00 - Family Class
Break - 30 Min
18:30 - 20:00Saturday Evening Movement And Music
Sunday April 18
16:00

Workshops

Networking Roundtables

Resources Fair

9:00 - 9:45Movement And Mindfulness Classes
Break - 15 Min
10:00 - 11:15Workshop BreakoutsNetworking RoundtablesResources Fair
10:00-11:30
11:30 - 13:30Keynote
Break - 30 Min
14:00-14:30Yogapalooza Benefit Class With Bari KoralResources Fair
13:30-17:30
Yogapalooza Benefit Class With Bari Koral
14:30-3:15Movement Class
Break - 15 Min
15:30 - 17:30Workshop BreakoutsNetworking Roundtables15:30 - Yoga & Creative Writing for Tweens & Teens
18:00-19:00Keynote

April 19-30

TBARecorded Workshops With Live Q&As
TBA
Resources Fair Info-sessions

April 24-25 Intensives and Special Fundraiser

Event
April 2412:00 - 15:00 – Grant Writing For Kids Yoga Programs – Natalie L Aiello
16:00 - 19:00 – Yoga Therapy: Solving The Issues Of Children Today – Loraine Rushton
April 2515:00 - 17:00 – Special Event - Pay What You Can Fundraiser Workshop

Saturday May 1

Workshops

Networking Roundtables

Resources Fair

9:00 - 9:45Movement And Mindfulness Classes
Break - 15 Min
10:00 - 11:15Workshop BreakoutsNetworking RoundtablesResources Fair
10:00-11:30
Break - 15 Min
11:30 - 13:00Keynote
BreakNetworking BrownbagsResources Fair
13:00-17:00
14:00-14:45Movement Class
Break - 15 Min
15:00 - 17:00Workshop Breakouts
17:30 - 18:30Closing Workshop And Practice